Per 1 januari 2019 gaan wij verder onder de naam iPractice GGZ.
Wij zijn nu met een team van GZ-psychologen, gevestigd centraal in Amsterdam.
Zie onze nieuwe website: www.ipractice.nl.

We werken met een klein team van professionals

GZ-Psycholoog te Amsterdam
Gijs Coppens, GZ-psycholoog

Gijs Coppens (1981) studeerde werktuigbouwkunde en management van technologie aan de Technische Universiteit Delft, waarna hij een productiebedrijf opzette in Azië. Door zijn ervaringen als technisch directeur en ondernemer, ontstond de behoefte zich in de psychologie te verdiepen.

Hij studeerde klinische psychologie aan de Universiteit van Tilburg en specialiseerde zich in het OLVG te Amsterdam tot gezondheidszorgpsycholoog.

Binnen zijn vakgebied, volgde Gijs onder meer opleidingen in de cognitieve gedragstherapie, de revalidatie- en arbeidspsychologie en de behandeling van trauma.

Aandachtsgebieden psychotherapie: medische psychologie, depressie, angst, burn-out, enkelvoudig trauma en persoonlijkheidsproblematiek.

Gijs is lid van de Nederlandse Vereniging voor Gezondheidszorgpsychologie en geregistreerd in het BIG-register onder nummer 89922500025.


Vacatures

De praktijk is ter uitbreiding van het team op zoek naar enthousiaste en geïnspireerde GZ-psychologen en psychotherapeuten. Om bewegingstherapie toe te kunnen voegen aan de psychotherapie en coachingstrajecten, zijn wij eveneens op zoek naar creatieve fysiotherapeuten en bewegingsdeskundigen. Ben je een professional en wil je met ons meewerken? Dan word je van harte uitgenodigd voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.